Foie d’ànec amb reducció de mistela

Ingredients per a 4 persones:

1 Fetge d’ànec
1 mango
Suc de llimona
1 cullerada de sucre
Gingebre, sal, pebre, cibulet
Mantega
1 gotet de mistela negra

Preparació:

Per començar, en una paella amb una mica de mantega sofregiu el mango tallat a dauets. Quan estiguin daurats, afegiu-hi el sucre i el suc de llimona. Deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts, poseu-ho en un got de Túrmix i tritureu-ho. Seguidament, afegiu-hi el gingebre i acabeu-ho de triturar bé. A continuació, talleu un parell de rodanxes gruixudes de fetge d’ànec, salpebreu-les i salteu-les en una paella ben calenta, sense oli, fins que quedin dauradetes. Tot seguit, retireu-les i a la mateixa paella poseu-hi la mistela negra i deixeu-la reduir un parell de minuts. Per acabar, emplateu la compota de mango, poseu-hi el fetge gras a sobre, salseu-ho tot amb la reducció de mistela i guarniu el plat amb una mica de cibulet i uns dauets de mango crus.