Flam de foie

Ingredients: ½ foie cru (250-300g) 50cl de nata líquida 4 ous sencers batuts. Sal i pebre   Elaboració: Escalfar lleugerament el foie i la nata fins obtenir una crema en un cassó. Barrejar els altres ingredients uns minuts i retirar. Col·locar la crema dins els recipients per flams. Coure al bany maria dins el forn …

Flam de foie Llegir més »

Carpaccio de foie

Ingredients: 1 lòbul de foie cru (250-300g) Vinagre de Xerès 1 cap d’all sencer Sal i pebre   Elaboració: Tallem el foie en làmines fines i les passem ràpidament per una barreja de vinagre de Xerès i abundant sal i pebre que tindrem en un plat fons. El mateix tractament es pot aplicar a un …

Carpaccio de foie Llegir més »

Faisà amb raïm

Ingredients: 1 faisà 1 pastanaga 1 ceba ½ litre de cava ½ got de vi de porto 500g raïm 100g de cansalada tallada molt fina 50g mantega ½   got d’aigua 30g sucre Farigola i julivert Sal i pebre   Elaboració: Bridem el faisà amb la cansalada. Fonem la mantega en una cassola i hi afegim …

Faisà amb raïm Llegir més »

Perdiu estofada

Ingredients: 2 perdius salvatges de caça 2 tasses de cafè amb oli d’oliva 1 tassa de cafè amb vinagre de Xerès 1 tassa de cafè amb Xerès 2 pastanagues mitjanes 2 cebes grans 1 porro petit 1 cap d’alls 15 granets de pebre negre 1 farcellet d’herbes aromàtiques   Elaboració: Netegem les perdius i les …

Perdiu estofada Llegir més »

Senglar amb castanyes

Ingredients: 800-1000g de carn de senglar 1 ceba gran 1 porro 2 dents d’all Farina Per l’adob: ½ litre de vi negre 1 copa de conyac 1 porro 2 pastanagues tallades a tires 2 dents d’all xafats 6 grans de pebre negre 1 farcell d’herbes aromàtiques 16 castanyes pelades 1 culleradeta de vinagre de Xerès …

Senglar amb castanyes Llegir més »

Sopa de perdiu amb farcellets

Ingredients: 2 perdius 1 porro 1 pastanaga 1 branqueta d’api 2 cebes de figueres 200g de col 400g de bolets variats al gust 4 litres d’aigua mineral Oli d’oliva, sal i pebre 1 branqueta de farigola   Elaboració: Escaldar i netejar les perdius. Saltejar lleugerament les verdures trossejades a la paella (porro, pastanaga, api i …

Sopa de perdiu amb farcellets Llegir més »

Confit d’ànec amb peres

Ingredients: 4 cuixes de confit d’ànec ¼ l de vi de porto 125g de sucre Farigola mòlta Romaní mòlt Sal i pebre Per l’almívar: ½ Kg de peres Vi negre Canyella Pell de llimona 100g sucre   Elaboració: Posar les cuixes d’ànec confitades al forn durant 10 min a 180º amb una mica de sal, …

Confit d’ànec amb peres Llegir més »

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad