Ingredients per a cuinar canelons de confit d’ànec (20 unitats):
4 cuixes d’ànec confitades
3 cebes petites
1 gotet de Porto
20 làmines de canelons
Elaboració:
Escalfar les cuixes de confit en una paella ampla i fonda. Una vegada desgreixades retirar les peces de la paella i deixar refredar. Tot seguit rostirem les cebes (o porros), que tindrem tallades en juliana, a la paella amb una mica del greix del confit. Afegirem un gotet de Porto fent la reducció.
Mentrestant eliminarem la pell i els ossos de les cuixes d’ànec. També hi ha l’opció de fer servir el confit d’ànec efiloché que ja ve desossat, net i desfilat per fer canelons i farcits.
Afegirem la carn esmicolada i les pomes pelades i trossejades a la paella, remenant per unir els ingredients. Deixem 15 minuts a foc lent i tapat.
Retirem la paella del foc i deixem refredar uns minuts.
Piquem el guisat i deixem reposar 24h a la nevera. Passat aquest temps ja podem enrotllar els canelons.
Escalfar o gratinar amb beixamel al gust.