Ous d’ànec estrellats amb tòfona
Ous d’ànec estrellats amb tòfona Llegir més »
Ingredients: 1 pintada de 1,4-1,7Kg tallada a daus 4 rodanxes de pinya ½ got petit de suc de pinya 4 cullerades de conyac 1 taronja 1 llimona Herbes pel caldo: ceba, pastanaga, nap, api, etc. Oli, sal i pebre Elaboració: Posar en un cassó ½ litre d’aigua amb la carcassa, el coll i el pedrer
Pintada amb fruita Llegir més »
Ingredients: 1 pularda 2,5Kg aprox. 200g de tòfones 200g de foie gras 10cl de brou de tòfona ¼ l de brou de gallina ¼ l de nata líquida 200g de mantega Llard de porc Sal i pebre Elaboració: Netejar la pularda i entre carn i pell laminar el foie i una part de la tòfona.
Pularda de mig dol Llegir més »
Ingredients: 2 colomins 1 ceba 2 pastanagues 1 got de vi blanc 1 cullerada petita de puré de tomàquet ½ tassa de brou 400g de naps 50g de mantega Llard de porc 1 farcellet d’herbes aromàtiques Sal i pebre Elaboració: Rostir els colomins amb el llard, la ceba, les pastanagues i el farcellet d’herbes. Ho
Ingredients: 1 Pollastre de pagès 2,5Kg aprox. 250g carn picada de vedella 200g carn picada de porc 150g pernil 100g cansalada en tires fines 2 copes de Xerès 2 tòfones 100g de molles de pa 1 ou 1 got de vi blanc Llard de porc Nou Moscada ratllada, pebre i sal Elaboració: Un cop net
Pollastre de pagès trufat Llegir més »
Ingredients: 1 fetge d’ànec fresc 300g de codony fresc Reducció de Mòdena Flor de sal i pebre Elaboració: Escalfar el forn a 170º i introduir el codony embolicat en paper d’alumini. Coure 45min. Retirar. Llescar el foie i coure’l en una paella calenta volta i volta fins que quedi daurat. Emplatar trossos fins del
Ingredients: 1 fetge d’ànec frec petit o ½ 400g de crema de llet 2 ous Sucre Sal i pebre Elaboració: Posar el foie, el sucre, la sal, el pebre i els ous en un recipient i triturar-ho tot. Afegir la crema de llet bullint. Continuar triturant. Colar amb un colador cobert amb un drap
Ingredients: 1 foie fresc sencer 6 pomes Sal grisa Mantega Sucre Per la compota: 3 pomes Sucre moreno Canyella 1 gotet d’aigua Elaboració: Fer la compota de poma posant uns daus de poma pelada, l’aigua, el sucre moreno i la canyella en un cassó i deixar coure fins que es desfaci la poma. Reservar.
Foie amb Compota de poma Llegir més »
500g d’arròs arbori o carnaroli 2l + 10cl de brou d’au 500g de pedrers confitats d’ànec 100g boletus edulis o colmenillas secs Greix d’ànec 200g foie d’ànec fresc Elaboración: Rentar els bolets i tallar-los si és necessari. Posar l’arròs en una cassola amb una mica de greix d’ànec, els pedrers trossejats i els bolets.
Rissotto de foie gras Llegir més »