Ingredients:
1 Pollastre de pagès 2,5Kg aprox.
250g carn picada de vedella
200g carn picada de porc
150g pernil
100g cansalada en tires fines
2 copes de Xerès
2 tòfones
100g de molles de pa
1 ou
1 got de vi blanc
Llard de porc
Nou Moscada ratllada, pebre i sal
Elaboració:
Un cop net el pollastre, salpebrem l’interior i tirem una mica de Xerès.
En un vol preparem la picada de vedella de porc, el pernil tallat petit, les tòfones, la molla de pa, l’ou, la sal i la nou moscada. Es fa una pilota i farcim el pollastre amb ella, cosint l’obertura seguidament.
Per fora, posem les tires de cansalada i el lliguem.
El rostim al forn en una cassola amb el llard. Quan el pollastre estigui daurat afegim el Xerès i el vi blanc.
Servir tallat a trossos ruixat amb el propi suc.