Pollastre de pagès trufat

Ingredients:

1 Pollastre de pagès 2,5Kg aprox.
250g carn picada de vedella
200g carn picada de porc
150g pernil
100g cansalada en tires fines
2 copes de Xerès
2 tòfones
100g de molles de pa
1 ou
1 got de vi blanc
Llard de porc
Nou Moscada ratllada, pebre i sal

Elaboració:

Un cop net el pollastre, salpebrem l’interior i tirem una mica de Xerès.
En un vol preparem la picada de vedella de porc, el pernil tallat petit, les tòfones, la molla de pa, l’ou, la sal i la nou moscada. Es fa una pilota i farcim el pollastre amb ella, cosint l’obertura seguidament.
Per fora, posem les tires de cansalada i el lliguem.
El rostim al forn en una cassola amb el llard. Quan el pollastre estigui daurat afegim el Xerès i el vi blanc.
Servir tallat a trossos ruixat amb el propi suc.

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad