Ingredients:
2 perdius
1 porro
1 pastanaga
1 branqueta d’api
2 cebes de figueres
200g de col
400g de bolets variats al gust
4 litres d’aigua mineral
Oli d’oliva, sal i pebre
1 branqueta de farigola
Elaboració:
Escaldar i netejar les perdius.
Saltejar lleugerament les verdures trossejades a la paella (porro, pastanaga, api i cebes).
En una olla amb aigua afegir les perdius i les verdures marcades a la paella i coure durant 2:30-3h a foc lent. Escaldar les fulles de col amb aigua abundant i sal. Reservar-les per fer els farcellets.
Un cop fet el brou de perdiu, treure la carn a la perdiu i tallar-la a trossets petits. La saltegem amb els bolets.
A continuació muntem petits farcells estirant la fulla de col i afegint el trinxat de perdius i bolets.
Es serveix un farcellet en un plat fons i es posa el brou de perdiu al voltant. Es decora amb una branqueta de farigola.