Sopa de perdiu amb farcellets

Ingredients:

2 perdius

1 porro

1 pastanaga

1 branqueta d’api

2 cebes de figueres

200g de col

400g de bolets variats al gust

4 litres d’aigua mineral

Oli d’oliva, sal i pebre

1 branqueta de farigola

 

Elaboració:

Escaldar i netejar les perdius.

Saltejar lleugerament les verdures trossejades a la paella (porro, pastanaga, api i cebes).

En una olla amb aigua afegir les perdius i les verdures marcades a la paella i coure durant 2:30-3h a foc lent. Escaldar les fulles de col amb aigua abundant i sal. Reservar-les per fer els farcellets.

Un cop fet el brou de perdiu, treure la carn a la perdiu i tallar-la a trossets petits. La saltegem amb els bolets.

A continuació muntem petits farcells estirant la fulla de col i afegint el trinxat de perdius i bolets.

Es serveix un farcellet en un plat fons i es posa el brou de perdiu al voltant. Es decora amb una branqueta de farigola.

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad