Cérvol amb llet i cervesa negra

Ingredients:

1kg de carn de cérvol tallada a daus

½ litre de llet

1 cervesa negra

2 cebes

1 porro

2 alls

6 grans de pebre negre

1 fulla de llorer

1 clau (espècie)

Farina, sal, pebre i oli

 

Elaboració:

Posar la carn de cérvol en una cassola juntament amb les cebes i el porro picats, els alls xafats, el clau, el llorer, el pebre en  gra i la llet. Deixar en adob durant 12h.

Retirar la carn del cérvol amb la fulla de llorer.

Coure l’adob a foc suau fins que es redueixi a la meitat. Es cola i es reserva.

Assecar la carn, salpebrar i enfarinar i saltejar amb oli en una cassola. Quan comenci a daurar-se anar ruixant amb l’adob i deixar coure uns 20 minuts.

Afegir la cervesa negra i introduir la cassola al forn calent i coure 30min aproximadament a temperatura baixa.

Servir.

Scroll to Top