Ingredients:
1kg de carn de cérvol tallada a daus
½ litre de llet
1 cervesa negra
2 cebes
1 porro
2 alls
6 grans de pebre negre
1 fulla de llorer
1 clau (espècie)
Farina, sal, pebre i oli
Elaboració:
Posar la carn de cérvol en una cassola juntament amb les cebes i el porro picats, els alls xafats, el clau, el llorer, el pebre en gra i la llet. Deixar en adob durant 12h.
Retirar la carn del cérvol amb la fulla de llorer.
Coure l’adob a foc suau fins que es redueixi a la meitat. Es cola i es reserva.
Assecar la carn, salpebrar i enfarinar i saltejar amb oli en una cassola. Quan comenci a daurar-se anar ruixant amb l’adob i deixar coure uns 20 minuts.
Afegir la cervesa negra i introduir la cassola al forn calent i coure 30min aproximadament a temperatura baixa.
Servir.