Colomí amb naps

Ingredients:
2 colomins
1 ceba
2 pastanagues
1 got de vi blanc
1 cullerada petita de puré de tomàquet ½ tassa de brou
400g de naps
50g de mantega
Llard de porc
1 farcellet d’herbes aromàtiques
Sal i pebre

Elaboració:
Rostir els colomins amb el llard, la ceba, les pastanagues i el farcellet d’herbes. Ho salpebrem i hi afegim el puré de tomàquet i el vi.
Quan els colomins estiguin gairebé rostits els passem per un colador xinès.
Afegim els naps mig cuits amb aigua i saltejats amb mantega.
Els deixem coure junt amb els colomins durant uns 20 minuts fins que els naps estiguin ben tendres.
També podem optar per confitar cebetes petites i deixar coure amb els colomins durant uns 10 minuts.

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad