Confit d’ànec amb peres

Ingredients:

4 cuixes de confit d’ànec

¼ l de vi de porto

125g de sucre

Farigola mòlta

Romaní mòlt

Sal i pebre

Per l’almívar:

½ Kg de peres

Vi negre

Canyella

Pell de llimona

100g sucre

 

Elaboració:

Posar les cuixes d’ànec confitades al forn durant 10 min a 180º amb una mica de sal, farigola, romaní i pebre.

A part, fer la reducció del porto amb el sucre.

Per l’almívar coure en un cassó el vi negre amb una mica de canyella, la pell de la llimona i les peres pelades, partides per la meitat i sense el cor. Emplatar l’ànec amb les peres en almívar  i salsejar-ho tot amb la reducció de porto.

Decorar el plat amb romaní i/o farigola.

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad