Faisà amb raïm

Ingredients:

1 faisà

1 pastanaga

1 ceba

½ litre de cava

½ got de vi de porto

500g raïm

100g de cansalada tallada molt fina

50g mantega

½   got d’aigua

30g sucre

Farigola i julivert

Sal i pebre

 

Elaboració:

Bridem el faisà amb la cansalada. Fonem la mantega en una cassola i hi afegim l’au juntament amb la pastanaga, la ceba i les espècies. Ho sofregim fins que el faisà estigui daurat. Ho salpebrem.

Hi afegim el brou resultant i el cava. Ho deixem coure a foc lent fins que el faisà estigui tendre i el trossegem. Passem les verdures i la salsa pel colador xinès.

Bullim l’aigua i el sucre lentament i hi afegim el porto i el raïm pelat. Ho deixem reduir i ho incorporem a la salsa.

Col•loquem el faisà en una plata i el reguem amb la salsa i els grans de raïm.

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad