Ingredients:
1 faisà
1 pastanaga
1 ceba
½ litre de cava
½ got de vi de porto
500g raïm
100g de cansalada tallada molt fina
50g mantega
½ got d’aigua
30g sucre
Farigola i julivert
Sal i pebre
Elaboració:
Bridem el faisà amb la cansalada. Fonem la mantega en una cassola i hi afegim l’au juntament amb la pastanaga, la ceba i les espècies. Ho sofregim fins que el faisà estigui daurat. Ho salpebrem.
Hi afegim el brou resultant i el cava. Ho deixem coure a foc lent fins que el faisà estigui tendre i el trossegem. Passem les verdures i la salsa pel colador xinès.
Bullim l’aigua i el sucre lentament i hi afegim el porto i el raïm pelat. Ho deixem reduir i ho incorporem a la salsa.
Col•loquem el faisà en una plata i el reguem amb la salsa i els grans de raïm.