Foie amb Compota de poma

Ingredients:

1 foie fresc sencer

6 pomes

Sal grisa

Mantega

Sucre

Per la compota:

3 pomes

Sucre moreno

Canyella

1 gotet d’aigua

 

Elaboració:

Fer la compota de poma posant uns daus de poma pelada, l’aigua, el sucre moreno i la canyella en un cassó i deixar coure fins que es desfaci la poma. Reservar.

Posar la mantega en una paella calenta i caramel·litzar uns talls laminats de poma pelada amb una mica de sucre. Retirar. Després marcar el foie llescat a la mateixa paella volta i volta.

Emplatar la compota de poma amb el foie saltejat al costat amb sal grisa per sobre. Decorar amb la poma caramel·litzada.

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad