Magret amb cava i peres glacejades

Ingredients:

2 magrets (per 4 persones)

150cl de cava brut

80cl de brou

2 peres

Mantega

Sucre

Sal i pebre

 

Elaboració:

Fer uns talls als magrets per la part del greix, salpebrar i coure, per la banda del greix, en una paella sense oli durant 8min. Donar la volta i coure 4min. Retirar i guardar el suc.

Mentrestant desfer la mantega en una paella, afegir el sucre i uns daus de pera, pelada i tallada prèviament. Un cop daurada afegir una mica de cava. Deixar coure a foc lent i retirar.

Recuperem el suc dels magrets, retirant l’excés de greix, afegint la resta de cava i el brou. Reduir.

Finalment emplatar el magret a rodanxes amb els daus de pera i acompanyat amb la salsa.

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad