Mousse de foie

Ingredients:

1 fetge d’ànec frec petit o ½

400g de crema de llet

2 ous

Sucre

Sal i pebre

 

Elaboració:

Posar el foie, el sucre, la sal, el pebre i els ous en un recipient i triturar-ho tot.

Afegir la crema de llet bullint. Continuar triturant. Colar amb un colador cobert amb un drap prim. Rectificar, si cal, de sal i pebre.

Posar la massa en un motlle i coure a 80º al forn uns minuts fins que qualli.

Comprovar si ha quedat cuit. Deixar refredar a la nevera unes hores i servir. Es pot acompanyar d’una amanida d’enciams variats o de mongetes tendres fines al punt.

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad