Ingredients:
2 perdius salvatges de caça
2 tasses de cafè amb oli d’oliva
1 tassa de cafè amb vinagre de Xerès
1 tassa de cafè amb Xerès
2 pastanagues mitjanes
2 cebes grans
1 porro petit
1 cap d’alls
15 granets de pebre negre
1 farcellet d’herbes aromàtiques
Elaboració:
Netegem les perdius i les salpebrem per dintre i per fora.
Tallem les cebes, les pastanagues, el porro i els afegim a les perdius junta- ment amb el vinagre, l’oli, el xerès, les herbes aromàtiques, els grans de pebre i els alls xafats amb la pell.
Deixem el conjunt a la nevera durant 12h pit avall per tal que aquesta part de la perdiu s’entendreixi i quedi més melosa.
Passat el temps ho posem tot en una cassola a coure a foc lent durant 2h. És millor posar la tapadora i anar ruixant amb aigua el conjunt per tal que no s’evapori del tot el contingut i la perdiu quedi més saborosa.