Perdiu estofada

Ingredients:

2 perdius salvatges de caça

2 tasses de cafè amb oli d’oliva

1 tassa de cafè amb vinagre de Xerès

1 tassa de cafè amb Xerès

2 pastanagues mitjanes

2 cebes grans

1 porro petit

1 cap d’alls

15 granets de pebre negre

1 farcellet d’herbes aromàtiques

 

Elaboració:

Netegem les perdius i les salpebrem per dintre i per fora.

Tallem les cebes, les pastanagues, el porro i els afegim a les perdius junta- ment amb el vinagre, l’oli, el xerès, les herbes aromàtiques, els grans de pebre i els alls xafats amb la pell.

Deixem el conjunt a la nevera durant 12h pit avall per tal que aquesta part de la perdiu s’entendreixi i quedi més melosa.

Passat el temps ho posem tot en una cassola a coure a foc lent durant 2h. És millor posar la tapadora i anar ruixant amb aigua el conjunt per tal que no s’evapori del tot el contingut i la perdiu quedi més saborosa.

Scroll to Top

Servei a Domicili

Boqueria

Concepció