Ingredients:
1 pularda 2,5Kg aprox.
200g de tòfones
200g de foie gras
10cl de brou de tòfona
¼ l de brou de gallina
¼ l de nata líquida
200g de mantega
Llard de porc
Sal i pebre
Elaboració:
Netejar la pularda i entre carn i pell laminar el foie i una part de la tòfona.
Salpebrar, untar amb el llard i ficar a una cassola al forn a 160º durant 2h o 2:30h bocaterrosa les 2/3 parts del temps. Després girar-la. Millor tenir-la tapada amb paper de forn o d’alumini humit en aigua (perquè no s’enganxi) fins l’últim moment perquè es dori.
A part, preparem la salsa. Reduïm el brou de gallina i hi afegim la nata líquida. Emulsionar amb trossets de mantega i ho fem bullir. A l’espessir-se se li afegiran el brou de tòfona i la resta de la tòfona laminada. Deixem espessir el conjunt i servim com a acompanyament de la pularda.