Senglar amb castanyes

Ingredients:

800-1000g de carn de senglar

1 ceba gran

1 porro

2 dents d’all

Farina

Per l’adob:

½ litre de vi negre

1 copa de conyac

1 porro

2 pastanagues tallades a tires

2 dents d’all xafats

6 grans de pebre negre

1 farcell d’herbes aromàtiques

16 castanyes pelades

1 culleradeta de vinagre de Xerès

 

Elaboració:

Tallar el senglar a daus i deixar macerar durant 12 hores amb tots els ingredients de l’adob: les verdures, les castanyes, el vi negre…

Passat el temps retirar el senglar de l’adob, arrebossar amb farina i daurar amb oli en una paella. Afegir la ceba, el porro i els alls, tot tallat. Un cop daurat, afegir també les verdures, el suc i les castanyes de l’adob.

Deixar coure a foc lent. Retirar les castanyes un cop cuit el senglar i passar pel colador xinès totes les verdures fent una salsa espessa. Es serveix el senglar amb la salsa i les castanyes.

Scroll to Top