Ingredients:
800-1000g de carn de senglar
1 ceba gran
1 porro
2 dents d’all
Farina
Per l’adob:
½ litre de vi negre
1 copa de conyac
1 porro
2 pastanagues tallades a tires
2 dents d’all xafats
6 grans de pebre negre
1 farcell d’herbes aromàtiques
16 castanyes pelades
1 culleradeta de vinagre de Xerès
Elaboració:
Tallar el senglar a daus i deixar macerar durant 12 hores amb tots els ingredients de l’adob: les verdures, les castanyes, el vi negre…
Passat el temps retirar el senglar de l’adob, arrebossar amb farina i daurar amb oli en una paella. Afegir la ceba, el porro i els alls, tot tallat. Un cop daurat, afegir també les verdures, el suc i les castanyes de l’adob.
Deixar coure a foc lent. Retirar les castanyes un cop cuit el senglar i passar pel colador xinès totes les verdures fent una salsa espessa. Es serveix el senglar amb la salsa i les castanyes.